Buffeter

 

Nedenfor kan du se vores forskellige buffeter samt priser.

 

 

Forretter

 

Salmone

Dampet laks med  rejer og pikantsause.

 

Bruschetta

Ristet hvidløgsbrød med frisk tomat og basilikum

 

Parmaskine med melon.

 

Grillede auberginer.

 

Marineret artiskokker.

 

Rollo al Uova.(æggerulle m/dyrekølle)

 

Hovedretter 

 

Vitello al forno

Braiseret kalvefilet med marsala sauce. mm

 

 Porchetta

Italiensk rullesteg med urter m.m

 

Årstidens arniture

Grøntsager, salat og  kartofler

 

Dolce

Tiramisu og frugtsalat.

 

Er der andre ønsker kan vi lave det.

Ved fest i restauranten tilbydes Apperitif med i prisen.

Buffet 1.

 
Pris pr. kuvert
Take-away (minimum 20 personer) - 325,00 kr.
Restaurant (minimum 50 personer) - 369,00 kr.

Luksus buffet

  Apperitif

 

(serveres kun ved selskab i restauranten)

 

 

 

Forretter

 

Hellefisk carpaccio

Marineret hellefisk m/citron og rucola m.m

 

 

Antipasto misto

Parmaskinke, artiskokker, salami, oliven,

grillede auberginer marineret med balsamico eddike, mm

 

 

Carpaccio di cervo con tartufo

Dådyrscarpaccio marineret med olivenolie og citronsaft,

Serveret med  sort trøffel, frisk parmasanost og ruculasalat

 

 

Bruschetta

Ristet brød med frisk tomat, olivenolie og basilikum

 

 

Salmone alla veneziana

Salt- indbagt laks i ovnen, serveret med vinagrette

 

 

 

Hovedretter

 

 

Cinghiale al forno

Marineret vildsvin med italiensk krydderier og Amarone vin

Serveret med Amaronesauce

 

 

Arrosto di manzo

Oksemørbrad med trøffel-sauce.

 

Årstidens Garniture-og Salat

Grøntsager og salat, kartofler, 

 Brød og oliven samt hvidløgssmør

 

 

Ost-og desserter

 

Der vælges mellem ost eller dessert.

Pris pr. kuvert
Take-away (minimum 20 personer) - 369,00 kr.
Restaurent (minimum 30 personer) - 420,00kr.

Receptions buffet

 

Pepperoni ripieni

Grillede peberfrugter med tun mousse

 

Frittata di spaghetti

Italiensk omelet med spaghetti og parmesanost

 

Paté di Salmone

Laksepate med broccoli

 

Zucchine ripiene

Fyldte squash med oksekød og gratineret med ost

 

Carpaccio di cervo

Carpaccio af røget dådyr med rucola salat

 

Brushetta

Ristet brød med frisk tomat, olivenolie og basilikum

 

Capresse

Skiveskårne tomater med oliven og frisk mozzarella ost

 

Uova farcita

Fyldte æg med sort kaviar

 

Formaggi-ost

Taleggio ost, gorgonzola og frisk parmesanost

Pris pr. kuvert
Take-away (minimum 20 personer) - 225 kr.
Restaurent (minimum 40 personer) - 249 kr.
50_års_dag_20092014_(15).JPG