50_års_dag_20092014_(15).JPG
press to zoom
Buffeter
Nedenfor kan du se vores forskellige buffeter samt priser.
Forretter
Salmone
Dampet laks med rejer og pikantsause.
Bruschetta
Ristet hvidløgsbrød med frisk tomat og basilikum
Parmaskine med melon.
Grillede auberginer.
Marineret artiskokker.
Rollo al Uova.(æggerulle m/dyrekølle)
Hovedretter
Vitello al forno
Braiseret kalvefilet med marsala sauce. mm
Porchetta
Italiensk rullesteg med urter m.m
Årstidens arniture
Grøntsager, salat og kartofler
Dolce
Tiramisu og frugtsalat.
Er der andre ønsker kan vi lave det.
Ved fest i restauranten tilbydes Apperitif med i prisen.
Buffet 1.
Pris pr. kuvert
Take-away (minimum 20 personer) - 325,00 kr.
Restaurant (minimum 50 personer) - 369,00 kr.
Luksus buffet
Apperitif
(serveres kun ved selskab i restauranten)
Forretter
Hellefisk carpaccio
Marineret hellefisk m/citron og rucola m.m
Antipasto misto
Parmaskinke, artiskokker, salami, oliven,
grillede auberginer marineret med balsamico eddike, mm
Carpaccio di cervo con tartufo
Dådyrscarpaccio marineret med olivenolie og citronsaft,
Serveret med sort trøffel, frisk parmasanost og ruculasalat
Bruschetta
Ristet brød med frisk tomat, olivenolie og basilikum
Salmone alla veneziana
Salt- indbagt laks i ovnen, serveret med vinagrette
Hovedretter
Cinghiale al forno
Marineret vildsvin med italiensk krydderier og Amarone vin
Serveret med Amaronesauce
Arrosto di manzo
Oksemørbrad med trøffel-sauce.
Årstidens Garniture-og Salat
Grøntsager og salat, kartofler,
Brød og oliven samt hvidløgssmør
Ost-og desserter
Der vælges mellem ost eller dessert.
Pris pr. kuvert
Take-away (minimum 20 personer) - 369,00 kr.
Restaurent (minimum 30 personer) - 420,00kr.
Receptions buffet
Pepperoni ripieni
Grillede peberfrugter med tun mousse
Frittata di spaghetti
Italiensk omelet med spaghetti og parmesanost
Paté di Salmone
Laksepate med broccoli
Zucchine ripiene
Fyldte squash med oksekød og gratineret med ost
Carpaccio di cervo
Carpaccio af røget dådyr med rucola salat
Brushetta
Ristet brød med frisk tomat, olivenolie og basilikum
Capresse
Skiveskårne tomater med oliven og frisk mozzarella ost
Uova farcita
Fyldte æg med sort kaviar
Formaggi-ost
Taleggio ost, gorgonzola og frisk parmesanost